Μήνυμα Διοργανωτών

Η Ιστορία μας. Δεν είναι μόνο ένας αγώνας...

Το Lamia Run Festival αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της δέσμης νυχτερινών αγώνων δρόμου της Λαμίας με τίτλο Lamia Night & Run ®. Διοργανώνεται από την Κοιν.Σ.Επ. « Ερίβωλο Φθία» το ερχόμενο Σάββατο της εορτής του Πάσχα.
Η κουλτούρα μας θέτει την εκδήλωση ως μια πρόκληση για ενεργητική συμμετοχή του πληθυσμού και την ευαισθητοποίηση του σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο και ειδικά τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.
Σκοπός της διοργάνωσης και των διαφορετικών συνεργειών που την απαρτίζουν είναι η προβολή της πόλης δια του μαζικού αθλητισμού καθώς για εμάς η διοργάνωση, δεν είναι μόνο ένας αγώνας …
Επιπρόσθετα συνέργειες - πρωτοβουλίες μας έχουν να κάνουν με αρχές περί μη διάκρισης, προσβασιμότητας και ισότητας θέτοντας τη συμμετοχή όλων των ομάδων πληθυσμών βασική μας προτεραιότητα.
Όπως κάθε έτος διεξαγωγής μεγάλο ρόλο έχει η καινοτομία και η δημοσιότητα του εγχειρήματος. Σημαντική στιγμή αναγνώρισης για εμάς καταλαμβάνει η γνωστοποίηση του έργου μας ως καλή πρακτική στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την κατηγορία “εφαρμογές πληροφορικής σε smart cities”
Με εκτίμηση

H Οργανωτική Επιτροπή