Παρουσιαστές Lamia Night Run - 1o Sterea Run

Παρουσιαστές της διοργάνωσης :

Παρουσιαστές της διοργάνωσης  ο κ. Κώστας Μαρτάκης, η κα Εύη Σταματίου & ο κ. Γιώργος Παπαντωνίου.

Η παρουσίαση των πέντε αγώνων του 1ου Sterea Run έχει αναλάβει ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης.

Ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης εμφανίστηκε στην σκηνή του ελληνικού τραγουδιού το 2006 και διακρίνεται μέχρι και σήμερα. 

Η παρουσία του δίδει μια ιδιαίτερη χροιά στην εκδήλωση.

 

Στο Lamia Night Run συμπαρουσιαστές θα είναι η κα Εύη Σταματίου και ο κ. Γιώργος Παπαντωνίουπου συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνική – πολιτιστική – αθλητική ζωή της πόλης.

Η περσινή τους συμμετοχή εντυπωσίασε!

Η κα. Εύη Σταματίου εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας. Έχει πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις ως ηθοποιός, με ερασιτεχνικές αλλά και επαγγελματικές σκηνές, ενώ έχει σκηνοθετήσει έξι θεατρικές παραστάσεις, πολλές από αυτές σε συνεργασία με την Ερασιτεχνική και την Παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, ενώ οι δύο από αυτές ήταν σε δικό της κείμενο. Και από το 2015, ιδρυτικό μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας «θεARTίστες», η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή θεατρικών παραστάσεων, κινηματογραφικών ταινιών και άλλων πολιτιστικών αλλά και επιστημονικών δράσεων.

 

Ο κ. Γιώργος Παπαντωνίου εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και ασχολείται επαγγελματικά με το ερασιτεχνικό Podcasting . Θεωρεί τον εαυτό του τον χειρότερο kitesurfer όλων των εποχών και αγαπά την υδατοσφαίριση! Έχει συμμετάσχει 4 φορές στο LamiaNightRun και θεωρεί τρελούς την οργανωτική ομάδα που του έκαναν πρόταση να το ξαναπαρουσιάσει! 

https://www.martakiskostas.com/

http://www.sterearun.gr/

https://lamiarunfestival.gr/

 

Η Οργανωτική Επιτροπή