Το Lamia Night & Run 2019….ανανεώνεται και αλλάζει

Το Lamia Night & Run 2019….ανανεώνεται και  αλλάζει
 
Το Lamia Night & Run έρχεται το 2019 με πολλές αλλαγές. Ημερομηνία διεξαγωγής, Σάββατο 04 Μαΐου 2019  19:30 στην Πλατεία Ελευθερίας στην Λαμία. 

Το Lamia Night & Run 2019….ανανεώνεται και  αλλάζει!

Η διαδρομή των  10 χιλιομέτρων γίνεται πολύ πιο γρήγορη. Αφήνουμε το βόρειο τμήμα της πόλης με τις ανηφόρες και κατηφόρες και πάμε πιο κεντρικά και νότια με ομαλές κλίσεις  και τα περισσότερα χιλιόμετρα είναι σε επίπεδη διαδρομή και κατηφορικά.
Όλα τα χιλιόμετρα είναι μέσα στον αστικό ιστό της πόλης και σε τμήματα ποδηλατοδρόμου. Αυτό κάνει την διαδρομή πιο ασφαλή και πιο ελκυστική.
Οι αθλητές διανύουν την καθορισμένη κυκλική απόσταση των 5 χλμ. δύο φορές (2 Χ 5.000 μ). Έτσι ολοκληρώνουν την  διαδρομή των 10 χλμ.
Το 5ο χιλιόμετρο βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης στην Πλατεία Ελευθερίας. Η εκκίνηση και ο τερματισμός γίνεται στην Πλατεία Ελευθερίας.
Ο μικρός αγώνας των 4,5 χιλιομέτρων μικραίνει σε απόσταση, γίνεται 2,8 χιλιόμετρα και δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες όλων των ηλικιών να συμμετέχουν με ασφάλεια σε μία γιορτή του αθλητισμού.
Παραμένει η σκυταλοδρομία 2 Χ 5.000 μέτρα και ο αγώνας δρόμου για ΑμΕΑ.
Επανέρχεται το Speed Night Run, αγώνες δρόμου για μαθητές και αθλητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου, με ημερομηνία διεξαγωγής 11 Μαΐου 2019 στο  νέο στάδιο Καμαρίτσα.
Επίσης αλλαγές υπάρχουν και στα μπλουζάκια των 10 χιλιομέτρων.
Το νέο τεχνικό t-shirt saucony για το Lamia Night & Run 2019 για τον αγώνα δρόμου των 10 χιλιομέτρων είναι κατασκευασμένο από πανάλαφρο Hydralite ύφασμα, το οποίο χάρη στην ειδική του πλέξη στεγνώνει γρήγορα και παράλληλα προσφέρει μέγιστη αναπνευσιμότητα. Σύνθεση: 100% πολυεστέρας.
 
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η saucony είναι κοντά μας και στηρίζει τον αγώνα, φέτος όμως  με νέο τεχνικό t-shirt.

Tο Lamia Night & Run είναι μια διοργάνωση, ως δέσμη δρομικών και λοιπών δραστηριοτήτων, που έχει θέσει υψηλά τον πήχη, και αυτό καταδεικνύεται και από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Το Lamia Night & Run δεν είναι μόνο ένας αγώνας…

Σας καλούμε να έρθετε στην πόλη της Λαμίας, διότι πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει μια βιωματική εμπειρία για όσους επισκεφτούν τη πόλη της Λαμίας στις 04 Μαΐου. Με το να συμμετέχει κανείς σε έναν από τους αγώνες μας, του LN&R, θα έχει την ευκαιρία να αντιληφθεί και να συναισθανθεί ότι τοποθετείται στο κέντρο πάντα ο άνθρωπος! Σας καλούμε λοιπόν όλους ανεξαιρέτως να συμμετάσχετε στην μοναδική αυτή εμπειρία γιορτής και προσωπικής περισυλλογής.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Lamia Night & Run 2019
Σάββατο 4 Μαΐου 2019