Εβδομάδα Night Run με καλό καιρό και ρεκόρ εγγραφών!

Εβδομάδα  NightRunμε καλό καιρό και ρεκόρ εγγραφών

 

LamiaNight & Run 2018, Σάββατο 14 Απριλίου. 

 

Εβδομάδα NightRunμε Ενημέρωση Εθελοντών,  Προπονητικό Συμπόσιο, ρεκόρ εγγραφών και καλό καιρό

 

Ενημέρωση Εθελοντών. Οι διοργανωτές του LamiaNight & Run και ο σύλλογος "Δράσεις Ζωής" σας περιμένουν την Τρίτη 10 Απριλίου στις 17:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Λαμίας (Οδός Λεωνίδου 9-11).

 

Οι εθελοντές του αγώνα θα ενημερωθούν για τη διαδικασία και τις υποχρεώσεις τους κατά τη διάρκεια του αγώνα και αμέσως μετά τα μέλη του Ανθρωπιστικού Συλλόγου "Δράσεις Ζωής" θα αναλάβουν να ενημερώσουν πλήρως το κοινό σχετικά με τις βασικές και σωτήριες δεξιότητες των πρώτων βοηθειών.

 

Προπονητικό Συμπόσιο. Επίσης στα πλαίσια του 5ου Νυχτερινού Αγώνα δρόμου Λαμίας (LamiaNight & Run 2018), θα πραγματοποιηθεί Προπονητικό Συμπόσιο την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στην Πλατεία Ελευθερίας – Λαμία.

 

Την ευκαιρία να αναλύσουν τεχνικά θέματα, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις θα έχουν αθλητές, προπονητές και παράγοντες του στίβου και του μαζικού αθλητισμού, στο πλαίσιο του πρώτου προπονητικού συμποσίου στην Ελλάδα που διοργανώνει η Οργανωτική Επιτροπή του Lamia Night & Run.

 

 

Ρεκόρ εγγραφών!

Ο αριθμός των εγγραφών μέχρι σήμερα είναι μεγαλύτερος από τα  περσινά επίπεδα. Τις τελευταίες ημέρες γράφονται καθημερινά πάνω από 120 αθλητές. 

 

Με αυτό τον ρυθμό εγγραφών, πάμε για νέο ρεκόρ.

 

Με σύμμαχο τον καλό καιρό θα πραγματοποιηθεί και φέτος ο 5ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Λαμίας, LamiaNight & Run 2018.

 

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 14 Απριλίου στην όμορφη Λαμία.

 

Σας ευχαριστούμε όλους

Η Οργανωτική Επιτροπή

http://lamiarunfestival.gr/el