Εγκρίθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ

Εγκρίθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ  για τον 7ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου Λαμίας – Lamia Night & Run 2021.

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει τον 7ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου Λαμίας 2021 το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 με εκκίνηση και τερματισμό στην Πλατεία Πάρκου.

Το παρόν υγειονομικό πρωτόκολλο περιλαμβάνει όλους τους κανόνες διεξαγωγής, τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και τις διαδικασίες, που θα τηρηθούν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και στο πλαίσιο αυτής και έχει συνταχθεί σύμφωνα με τΙς από 30/08/2021 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ (ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ) ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Στο βαθμό, που κρίνεται απαραίτητο και αξιολογώντας την κατάσταση, που θα διαμορφώνεται σταδιακά στη χώρα μας το επόμενο διάστημα και μέχρι την τέλεση του αγώνα, το παρόν θα επικαιροποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες και εισηγήσεις των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Συνεχίζουμε με γνώμονα την διασφάλιση της δημόσιας υγείας των συμμετεχόντων και των πολιτών και την διοργάνωση δέσμης  αγώνων  υψηλών προδιαγραφών και παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους, αθλητές – εθελοντές – θεατές – πολίτες - επισκέπτες.

Για περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της διοργάνωσης https://lamiarunfestival.gr/ 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το σχετικό αρχείο.