Μήνυμα Δημάρχου

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά

για την διοργάνωση του LAMIA RUN FESTIVAL

 

Η διοργάνωση του LAMIA RUN FESTIVAL, είναι μια διοργάνωση που φιλοδοξεί να αποτελέσει θεσμό για την πόλη καταξιώνοντας τη Λαμία και στο χώρο των σύγχρονων τάσεων του αθλητισμού και αφορά δύο σημαντικά αθλητικά γεγονότα για το Δήμο μας.

 Τόσο με τη διεξαγωγή για 2η συνεχόμενη χρονιά του νυχτερινού αγώνα δρόμου 10.000μ και 3.000μ στην Λαμία το Σάββατο 12 Απριλίου 2014,  «Lamia Night & Run» και«Lamia Fun and Run», όσο και με τη διεξαγωγή για 1η χρονιά, ενός νέου αγώνα τρεξίματος CITY TRAIL, περίπου 27 χλμ μέσα σε αστικό περιβάλλον «Lamia City Trail Run», την Κυριακή 11 Μαΐου 2014.

Ο Δήμος Λαμιέων, στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες που φέρνουν όλο και περισσότερο  κόσμο κοντά στον αθλητισμό και θα κάνει ότι μπορεί, για την επιτυχία τέτοιων αθλητικών γεγονότων, προσδοκώντας να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες και τους θεατές από την πόλη μας τη Λαμία.

Σας καλώ όλους, να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις του LAMIA RUN FESTIVAL και με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζω στην πόλη μας όλες και όλους τους συμμετέχοντες στα σημαντικά αυτά αθλητικά γεγονότα καθώς και τους επισκέπτες και εύχομαι να έχουν μια ευχάριστη διαμονή και να απολαύσουν πραγματικά τις ημέρες των αγώνων.