Δελτίο Τύπου - Κάλεσμα στην Εκπαιδευτική Κοινότητα

Το LamiaNight & Run 2018 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14/04 και ευελπιστούμε να αποτελέσει άλλο ένα σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στη Περιφέρεια και στη χώρα μας.

 

Περισσότεροι από δυο χιλιάδες συμμετέχοντες ξεχύθηκαν το 2017 στην πόλη της Λαμίας δημιουργώντας μια φαντασμαγορική εικόνα. Η προσπάθεια, η ευγενής άμιλλα,  η χαρά, η φιλία, η επιβράβευση αναδείχθηκαν με πρωταγωνιστές όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους.  Πλήθος  επισκεπτών παρευρέθησαν για να τρέξουν σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της χώρας.

 

Τόσο στο κατάμεστο σημείο εκκίνησης και τερματισμού όσο και κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αναδείχθηκαν  οι ομορφιές  της πόλης με τη βοήθεια των εθελοντών και των θεατών που για μια ακόμα φορά ξεπεράσανε τον εαυτό τους.

 

Καλούμε όλους σας που συμμετέχετε στην Εκπαιδευτική Κοινότητα καθώς και τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν στο 5ο LamiaNight & Run.

 

Βασική αξία της ομάδας μας αποτελεί «η διάδοση του μαζικού αθλητισμού», ώστε να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε όλους που έως τώρα δεν είχαν.

 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή