Δελτίο τύπου 4ου Lamia Night & Run

Το Lamia Night & Run 2017 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22/04 αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τα δρομικά δρώμενα στη περιφέρεια μας και στη χώρα μας.

Περισσότεροι από δυο χιλιάδες συμμετέχοντες ξεχύθηκαν στην πόλη της Λαμίας δημιουργώντας μια φαντασμαγορική εικόνα. Η προσπάθεια, η ευγενής άμιλλα,  η χαρά, η φιλία, η επιβράβευση αναδείχθηκαν με πρωταγωνιστές όλους εσάς.  Πλήθος  επισκεπτών παρευρέθηκαν για να τρέξουν σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της χώρας.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης η κυρία Εύη Αδάμ, η οποία ξεσήκωσε όλους τους παρευρισκομένους με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Επί τρεις ώρες εμψύχωνε τους συμμετέχοντες δημιουργώντας ένα μοναδικό κλίμα στη καρδιά της Στερεάς Ελλάδας.

Τόσο στο κατάμεστο σημείο εκκίνησης και τερματισμού όσο και κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αναδείχθηκαν  οι ομορφιές  της πόλης με τη βοήθεια των εθελοντών και των θεατών που για μια ακόμα φορά ξεπεράσανε τον εαυτό τους. Όλοι εσείς είστε η εικόνα της πόλης, η εικόνα που ζωγραφίζεται στους συμμετέχοντες κατά το πέρασμα τους σε μια απαιτητική μεν αλλά εντυπωσιακή  διαδρομή.

Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές της τέταρτης αυτής επιτυχούς διοργάνωσης.

Πρωτίστως τους συνδιοργανωτές που αποτελούν τη καρδιά του Lamia Night & Run, εν συνεχεία τους χορηγούς που συντελούν με την μέγιστη προσφορά τους στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε συνδυασμό με τη διατήρηση του χαμηλού κόστους συμμετοχής. Πρέπει να τονιστεί ιδιαιτέρως ότι οι χορηγοί είναι αυτοί που προσδίδουν με τις χορηγίες  τους προστιθέμενη αξία στη διοργάνωση. Πάγια δέσμευσή μας είναι ότι όλοι οι πόροι  που δίδονται από τους χορηγούς μας  στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο  στη διαρκή βελτίωση της όλης εκδήλωσης.

Επίσης τις θερμές μας ευχαριστίες  στους υποστηρικτές της διοργάνωσης που ως φορείς ή ως μεμονωμένες προσωπικότητες πιστεύουν και υποστηρίζουν το θεσμό αυτό  παρέχοντας τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

Αναγνωρίζοντας επίσης την σημαντική συμβολή των χορηγών επικοινωνίας σχετικά με την προβολή – δημοσιότητα του αγώνα καθώς επίσης και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς εμάς  θέλουμε να τους εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες.

Φυσικά δεν λησμονούμε την ουσιαστική και γεμάτη πάθος συμβολή των αγαπητών μας εθελοντών που περίτρανα υπηρέτησαν την ιδέα του εθελοντισμού καθώς επίσης και τους ένθερμους θεατές, οι οποίοι με την ζωντάνια τους και τον ενθουσιασμό τους «απογείωσαν» το νυχτερινό αγώνα.

….και όταν οι τερματισμοί γίνονται χέρι – χέρι,  η άμιλλα συναντά την συντροφικότητα και τα λόγια είναι περιττά!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη τους.                 

Η διοργάνωση κλείνοντας ανακοινώνει την διεξαγωγή του επόμενου  Lamia Night & Run στις 14/04/2018!

Η Οργανωτική Επιτροπή